Borden door je leven heen

How to Properly Load a Dishwasher

Eten en drinken zijn in veel culturen van groot belang in de samenleving. Ook tijdens nationale feestdagen of lokale volksfeesten zijn ingredi├źnten, de bereidingswijzen en het gezamenlijk nuttigen van feestelijke maaltijden een happening an sich. Elke cultuur is anders, maar het gebruik van borden hebben ze bijna allemaal gemeen.

Verschillende gelegenheden behoeven verschillend servies en Finish heeft daarom een krachtige vaatwastablet ontwikkeld die aansluit op de eisen van alle borden: schoon en glanzend, ontdaan van vet en etensresten.

Trouwcadeaus

Vroeger kregen mensen een bord om belangrijke mijlpalen te vieren. Een zoveeljarig huwelijk, een jubileum op de troon van de vorst: het gebeurt nog zelden, maar ooit was dit een belangrijke manier van het vieren. Of je nu een jaar ouder wordt of het nieuwe jaar inluidt: veel mensen in huis betekent veel borden die schoongemaakt moeten worden.

Verjaardag

Of je nu je eigen verjaardag viert of die van een ander, het is altijd fijn om veel mensen om je heen te hebben waar je van houdt. Daar heb je dan ook een stapel borden voor nodig, en dankzij Finish kun je de focus volledig leggen op het feestvieren in plaats van de afwas die achteraf gedaan moet worden.

Serveerborden

Wanneer er een catering is voor veel mensen, zie je wel eens serveerborden voorbijkomen. Ook deze maak je gewoon glanzend schoon met Finish Quantum, net zo effectief als tijdens de vaat voor gewone borden. We begrijpen dat jij je leven lang borden nodig zult hebben, maar wat de reden is ook is: je borden komen altijd weer schoon en glanzend uit de afwasmachine met de Powerball van Finish!

Delen: