De dag na gisteravond

How to Properly Load a Dishwasher

Deze situatie komt u vast bekend voor: de dag na het feest wordt u geconfronteerd met rijen vuile en halfvolle glazen, stapels vieze borden en, het allerergste, de afwas. Afhankelijk van het soort feestje, krijgt u met verschillende problemen te maken, maar met de juiste materialen hebt u de boel binnen een mum van tijd klaar.


Op de thee
Of dit nu een geplande en beschaafde middag is geweest of een spontaan kopje thee nadat de kroegen zijn dichtgegaan, theemokken en -kopjes zijn door de hardnekkige ingedroogde vlekken vaak erg lastig schoon te krijgen. Finish breekt de deeltjes waaruit deze vlekken bestaan af, zodat de vlek wordt losgeweekt en uw kopjes en mokken er weer stralend schoon uitzien.


Een etentje
Een onverwacht lange (en leuke) anekdote kan het verschil betekenen tussen een perfecte maaltijd en aangebakken eten. Als u voor veel mensen kookt, is de kans groot dat er iets aanbakt, maar met een doeltreffend vaatwasmiddel achter de hand, hoeft dit geen pijnpunt meer te zijn. Finish bevat een speciale Power Ball die ervoor zorgt dat de vaat wordt geweekt voordat deze wordt gewassen, zodat u alles zo in de vaatwasmachine kunt zetten. De Power Ball zorgt ervoor dat ingedroogde etensresten worden afgebroken en de afwas na één beurt schoon uit de vaatwasmachine komt.


Een cocktailfeestje
Een cocktailfeestje en cocktailglazen gaan hand in hand. Dit is vaak een zorgenpuntje waar het de vaatwasmachine betreft, aangezien deze glazen meestal niet heel goedkoop zijn. Finish is een zeer doeltreffend vaatwasmiddel voor glazen en biedt uw glazen de perfecte verzorging. Het enige wat u hoeft te doen, is de vaatwasmachine in te laden (zorg er wel voor dat de glazen niet tegen elkaar aan kunnen tikken). Gebruik ook Finish Vaatwas Protector, waarmee u zeker bent van glanzende glazen.

Volg dit advies op en u hoeft zich niet langer zorgen te maken over de afwas. Dankzij Finish blijft alleen de gezelligheid u bij!

Delen: