De Vaatwasser

How to Properly Load a Dishwasher

Zo, u heeft de vaatwasser geïnstalleerd en uw eerste lading potten, pannen en glazen zijn klaar om ingeruimd te worden. U mag dankbaar zijn dat dit, een van de meest hardwerkende apparaten, hier is om uw werk over te nemen!

In elke cyclus wordt er een strijd geleverd tegen vet en vuil. Voedsel dat zit ingebakken in potten en pannen, vette kommen, en borden en glazen die zijn bedekt met kleverige suikerrestjes worden allemaal aangepakt. Niet alleen doet de vaatwasser al het inweken, zepen en schrobben voor ons, maar het laat ook al ons keukengerei sprankelend en droog achter, alsof er nooit iets is gebeurd.

... en u hoeft nauwelijks een vinger uit te steken.

Naarmate de tijd vordert krijgt u steeds meer vertrouwen in uw vaatwasser. Nu kan u bijna al uw keukengerei in de vaatwasser doen, met inbegrip van delicaat glaswerk wat u bewaard voor 'speciale gasten', in plaats van slechts de hele vieze vaat, die u afgelopen avond heeft gebruikt om de familie stamppot mee te koken. Check echter altijd of het keukengerei dat u gebruikt vaatwasmachinebestendig is.

Finish® Glans & Droogkracht Glansspoelmiddel moet bijvoorbeeld regelmatig worden gebruikt om restjes weg te spoelen, het droogproces te versnellen, watervlekken te bestrijden en te zorgen voor een schitterende glans op al uw glazen!

Zoals met alles is het essentieel om de juiste producten te gebruiken om ervoor te zorgen dat een apparaat optimale resultaten kan leveren. Finish heeft een reeks van producten die speciaal zijn ontwikkeld voor het reinigen en beschermen van al uw keukengerei en die zijn getest en aanbevolen door toonaangevende vaatwasmachine fabrikanten…

Dus, of u nu uw vaatwasser gebruikt om aangebrande restjes op een braadbak te verwijderen, uw glaswerk te laten glanzen of witte vlekken op uw bestek te elimineren; u kunt het Finish product selecteren dat geschikt is voor u.

U hoeft u geen zorgen meer te maken over troebele glazen en bekraste borden!

Het enige wat mensen echter vaak vergeten is dat u zo nu en dan uw vaatwasser daadwerkelijk schoon moet maken. Ook al gebruikt u misschien de beste producten, het heeft nog steeds van tijd tot tijd een beetje meer aandacht nodig. U moet de filter verwijderen en reinigen, terwijl Finish® Vaatwasmachine reiniger helpt om ophoping van kalk en vet te voorkomen. Het zal er zelfs voor zorgen dat onderdelen zoals de sproeiarmen niet verstopt raken met etensresten en vuil.

Doormiddel van een zeer eenvoudig proces kunt u uw vaatwasser in de beste staat houden. Het wordt weer net als de dag dat u het kocht en wie wil dat nou niet? Dit is een veel eenvoudigere oplossing dan toestaan dat uw vaatwasser problemen ervaart, en het ergste van alles – dat u zelf de afwas zou moeten doen!

Delen: