Vaatwasser recensies

How to Properly Load a Dishwasher

Van schonere mokken tot het vermijden van gebarsten en beschadigde huid, zes Britse huishoudens vertellen ons waarom ze echt niet zonder hun vaatwasser kunnen...

"We zijn een huishouden dat veel thee drinkt - mijn man en ik werken vanuit huis, dus de ketel staat vrijwel elk uur te koken. Ik haat het om thee te drinken uit en mok met vlekken en wanneer ze rechtstreeks uit de vaatwasser komen, hoeft dat meestal ook niet!

Dawn Stevens, illustrator - Hove

FEITJE: Maakt u zich niet druk over het schrobben van mokken voor u ze de vaatwasser zet. Het bleekmiddel en schoonmaakenzymen in uw vaatwasmiddel doet al het werk voor u - voorspoelen is gewoon een verspilling van tijd en water.

"Ik heb een drie jaar oude zoon en een zes weken oude dochter, en ik vind het fijn dat Sams kommen, bekers en bestek net zo schoon uit de vaatwasser komen als Annabels flesjes uit de sterilisator. Dat is één zorg minder op een zeer drukke dag. "

Ellie Douglas, moeder van twee - Noord-Londen

FEITJE: Nadat uw baby zes maanden oud is, kunnen flesjes en voedingshulpmiddelen prima in de vaatwasser in plaats van in een sterilisator - maar check dat het is allemaal vaatwasmachinebestendig is.

"Ik vind het fijn dat ik de etensbak van mijn hond in de vaatwasser kan doen, zodat het is gereinigd wordt bij een temperatuur die veel hoger is dan die ik zou kunnen tolereren als ik met de hand zou afwassen. Het betekent dat het nooit in de buurt van onze gootsteen of onze theedoeken hoeft te komen, wat ik altijd zeer onhygiënisch heb gevonden. "

Helen Jenkins, Advocaat - St Albans

FEITJE: Veel moderne vaatwasser cycli zijn heet genoeg om een zalm te pocheren! Kijk hoe door hier te klikken.

"Ik heb contact dermatitis en de combinatie van heet water en afwasmiddel beschadigt de huid op mijn handen nog meer - ze worden bijna onmiddellijk rood en pijnlijk. Het inruimen van de vaatwasser is een veel huidvriendelijkere optie. "

Peter Western, Supermarkt Manager - Oswestry

FEITJE: Vaatwasmiddel is meer alkalisch dan afwasmiddel, wat dus een zeer effectieve reiniging zonder beschadiging van uw handen betekent!

"Het heeft me geholpen om mijn vier jaar oude tweeling te leren om te helpen met de afwas na familiemaaltijden. Het zou onrealistisch zijn om te verwachten dat ze gaan afwassen, maar ze kunnen allebei hun bord en beker in de vaatwasser zetten nadat we klaar zijn met eten. "

Karen Daniels, moeder van een tweeling - Farnborough

FEITJE: In lab testen bleek dat het afwassen en afdrogen van de inhoud van een volle vaatwasser 59 minuten duurt, vergeleken met 9 minuten om de machine in en uit te ruimen. (Intertek 2010).

"Door artritis in mijn handen zijn mijn vingers vaak erg stijf en ik vind het moeilijk om bestek grondig te wassen en glibberige glazen vast te houden als ze nat en ingezeept in de gootsteen liggen. Ik vind het zo veel makkelijker om alles in de vaatwasser te zetten. "

Evelyn Morphew, Lerares met pensioen - Winchester

Voor meer informatie over de redenen waarom een vaatwasser van essentieel belang is in een huishouden, kunt u hier onze video verhalen van nieuwe eigenaren bekijken.

Delen: