Waar komen uw vieze borden vandaan?

How to Properly Load a Dishwasher

Borden worden al honderden, of zelfs duizenden jaren gebruikt om maaltijden op te serveren en waarschijnlijk gebruikt u ze zelf drie keer per dag! Het bord is een van de bekendste objecten in de wereld en wordt gebruikt op verschillende momenten, van ontbijt, lunch en diner, tot snacks overdag en ‘s avonds. Borden kunnen u er echter ook constant aan herinneren dat er altijd wat is om schoon te maken.

Een schoon bord

Borden zijn er in veel verschillende soorten en maten; zo zijn er schoteltjes, ontbijtborden, grotere borden voor de avondmaaltijd, maar ook decoratieve borden. Deze worden van verschillende materialen gemaakt, waarvan het meest voorkomende materiaal keramiek is, zoals porselein of aardewerk. Borden kunnen echter ook gemaakt worden van plastic, metaal, of soms zelfs glas.

Een dag in het leven van een bord

Hoewel eetpatronen enorm kunnen verschillen tussen landen, steden en volkeren, is het over het algemeen de gewoonte om drie maaltijden per dag te eten, soms aangevuld met snacks. Van broodkruimels tot honing en van aardappels tot vruchtensap: vaak is er na deze maaltijden veel om op te ruimen. Vier borden per persoon per dag zorgen voor veel afwas, maar gelukkig krijgt Finish® de vieze borden gemakkelijk weer schoon, zolang u de vaatwasser het werk laat doen.

Lekker thuis

Borden kunnen geen kwaad als ze netjes opgestapeld in het keukenkastje liggen. Maar wanneer ze uit de kast gehaald worden voor maaltijden, feestjes, of een snelle snack voor het slapen gaan, komt u al snel met een berg afwas te zitten. In veel situaties stapelen de vieze borden zich snel op: tijdens ontbijt op kantoor, wanneer u snacks uitdeelt of op feestjes.

Uw borden schoon houden

Uw borden hoeven alleen maar in de vaatwasser gewassen te worden met vaatwastabletten van Finish®. Met ons beste vaatwasmiddel, Finish® Glans & Droog Glansspoelmiddel, zijn uw borden zo weer schoon. Als u borden in de vaatwasser plaatst, probeer dan om de grotere borden achteraan te zetten en de kleinere vooraan. Dit helpt bij het in- en uitladen van de borden, maar uw vaatwasser wast de borden zo ook gelijkmatiger schoon. 

Delen: