Een dag in glazen

How to Properly Load a Dishwasher

Gedurende de dag zal er altijd wel een glas bij u in de buurt te vinden zijn. Tijdens de dag zijn er veel momenten waarop u een glas gebruikt, of dit nu tijdens het ontbijt, de lunch of het diner is. Maar er zijn ook andere, minder voor de hand liggende momenten waarop u misschien een glas gebruikt zonder er stil bij te staan. Laten we eens kijken naar het dagelijks gebruik van glazen en hoe u deze mooi glanzend kunt houden.

‘s Ochtends

Veel mensen hebben een glas water op hun nachtkasje staan. Wellicht gebruikt u ‘s ochtends een glas om een eitje in te kloppen, of drinkt u een bananensmoothie. Nog een glas sinaasappelsap erbij en zo is er alweer bijna een lade van de vaatwasser gevuld, nog voor u de deur uit gaat!

Overdag

Voor veel mensen blijft hun dagelijkse cafeïne inname beperkt tot een kop koffie onderweg naar kantoor, maar anderen kunnen niet zonder hun traditionele kop koffie of thee op het werk. Zo kunnen de glazen en mokken zich al beginnen op te stapelen. Er wordt aangeraden 2 liter vocht per dag te drinken, wat gelijkstaat aan tot 10 glazen van 200 ml. Als u deze naast elkaar op uw bureau zou zetten, nemen ze veel ruimte in.

Daarnaast zijn er ook andere dingen waarvoor u glazen kunt gebruiken tijdens het werk. Heeft u een plant in uw kamer staan? Gebruik een glas om hem water te geven! En waar zet u uw pennen in? Ook hiervoor kunt een glas gebruiken.

‘s Avonds

Wat voor iemand u ook bent, er zijn veel verschillende manieren om een glas te gebruiken, waar u misschien niet zo snel aan denkt. Bijvoorbeeld tijdens het uitgaan of tijdens het tekenen en knutselen. Van een geïmproviseerde deegroller tijdens het bakken, tot een serveerglas voor chocolademousse; met een glas kunt u van alles doen. Een glas vullen met borrelnootjes kan ook een leuke manier zijn om een snack te presenteren.

Met zoveel verschillende gebruiksmogelijkheden, kunnen uw glazen de voordelen van een glansspoelmiddel goed gebruiken, zeker als u ze mooi glanzend wilt houden. Na elke afwasbeurt kunnen uw glazen er doffer gaan uitzien, maar Finish® Glans & Droog Glansspoelmiddel houdt uw glazen langer glanzend.

Delen: