Vijf Dingen Die Elke Chef Zou Moeten Hebben

How to Properly Load a Dishwasher

Of u nu een top restaurant in het midden van de stad runt of gewoon thuis in uw eigen keuken kookt, deze vijf dingen helpen u zelfs de kleinste problemen waar u mee geconfronteerd zou kunnen worden te overwinnen…

Spiraalsnijder - Dit magische hulpmiddel werkt een beetje als een puntenslijper voor groenten. Hiermee kunt u lange, julienne stroken groenten zoals courgettes en wortelen creëren. U kunt het gebruiken om textuur toe te voegen aan salades en de salade wat interessanter te maken, om een favoriet gerecht te decoreren en te garneren, of om een pastavervanger te maken - vooral handig als u op een dieet met weinig koolhydraten bent. Spiraal gesneden courgette is een gezond en smakelijk alternatief voor linguine of spaghetti met een bolognese saus. Sommige spiraalsnijders hoeven niet eens uit elkaar gehaald te worden om schoon te maken. U zet het gewoon rechtstreeks in de vaatwasser.

Garlic twist - Als u ooit gebruik heeft gemaakt van een knoflookpers weet u hoe frustrerend het is als u de handvaten tegen elkaar perst en de gepureerde knoflook ofwel binnen blijft zitten en de gaten blokkeert waar het doorheen zou moeten komen of over de randen piept. U moet dan een mes gebruiken om de geplette troep eraf te schrapen. Niet erg succesvol. En knoflook fijnhakken is lastig. Tenzij u erg bedreven bent met een mes, is het moeilijk om het fijn genoeg te krijgen. Een garlic twist is echter oneindig veel sneller en gemakkelijker. Snij simpelweg de uiteinden van de knoflook eraf, stop het in het draaiapparaat en draai er op los. Elke keer perfect fijn geperste knoflook zonder restjes en het beste van alles - de meeste garlic twisters zijn vaatwasmachinebestendig!

Glazen meet kom – Zo veel beter dan een maatbeker, want u kunt ermee meten en mengen. Velen hebben een siliconen deksel dus bij het maken van pizza's, brood of broodjes kunt u het deeg erin laten rijzen. Zoek er één met een gevormde schenktuit om gemorste druppels te minimaliseren. Ze zijn meestal magnetron, vriezer en vaatwasmachinebestendig.

Meetlepels – U denkt misschien: 'Ik heb een eetlepel en theelepel in de la liggen, waarom zou ik een speciale set nodig hebben?' Maar hoe gist u wat een kwart theelepel is? Lepelmaten zijn zelden standaard. Zoals u wellicht helaas heeft ondervonden, kan te veel of te weinig van wat dan ook - met name bij bakken -  het verschil maken tussen succes en mislukking. Investeer in plaats daarvan in een set van vijf meetlepels, samen opgeborgen in een afsluitbare ring. Ze hebben de maten van 1/8 theelepel tot een eetlepel. Kies voor degenen met een smalle kop die gemakkelijk in smalle kruidenpotjes passen en met een lange steel, waardoor ze gemakkelijker te gebruiken zijn.

Flexibele snijplanken - Deze sterke, duurzame snijmatten zijn minder dan een halve millimeter dik waardoor u het kunt buigen als een trechter zodat u alles wat u erop heeft gesneden makkelijk in een kom, steelpan of afvalbak kan vegen. Ze komen in verpakkingen van vijf en zijn gecodeerd op kleur voor vis, vlees, gevogelte, brood en groenten om kruisbesmetting te voorkomen. En u kunt helpen om ze in een hygiënische onberispelijke staat te houden door ze in de vaatwasser te stoppen. Gebruik altijd Finish® Glans & Droogkracht Glansspoelmiddel die eventuele vlekken en watermerken op plastic oppervlakken verwijdert, ook in gebieden met hard water, en het droogproces versnelt, zodat ze klaar zijn voor de volgende keer dat u ze nodig heeft.

Delen: