Vijf dingen om over na te denken wanneer u verhuist

How to Properly Load a Dishwasher

Of u nu uw volgende huis koopt of heeft besloten om ergens anders verder te gaan huren; u heeft de monumentale beslissing genomen om te verhuizen - gefeliciteerd! In dit artikel kijken we naar vijf dingen om over na te denken voordat de verhuizing plaatsvindt.

Geldzaken

Het allerbelangrijkste is bedenken wat u zich kunt veroorloven. Kijk naar uw inkomen en bedenk hoeveel u nodig heeft voor voedsel en levensonderhoud; houdt rekening met de uitgaven die u al heeft - uw auto of mobiele telefoon bijvoorbeeld. Bekijk nu het deel dat u nog over heeft. U zal geld nodig hebben voor uw hypotheek of huur EN de rekeningen van nutsbedrijven - water, gas en elektriciteit, en misschien servicekosten.

Als u huurt zijn deze rekeningen soms al inbegrepen, zeker als het gaat om gedeelde accommodatie. Als dat niet het geval is zou de verhuurder of de vorige huurder in staat moeten zijn om u een idee te geven van de hoogte van de kosten. Vergeet niet de extra kosten zoals breedband en inboedelverzekeringen enz. en alles wat u van tevoren zal moeten betalen - huurwaarborg, makelaarskosten en ga zo maar door.

Locatie, locatie, locatie

Nu u heeft nagedacht over hoe u gaat leven kunt u nadenken over waar u moet leven. Denk aan de kosten van het reizen naar school of werk, de afstand van uw vrienden en familie en van waar u veel vrije tijd doorbrengt. Sluit niets uit zonder eerst een rondje te maken in het gebied. Kies ook niets zonder eerst een tijdje in het gebied door te brengen.

Behoeften versus wensen

U heeft het perfecte huisje gevonden - wat heeft u allemaal nodig? U zult een aantal essentiële dingen nodig hebben, zoals een bed om in te slapen, kookapparatuur en natuurlijk iets om op te zitten. Familie kan een grote hulp zijn om grotere spullen van te lenen totdat u uw eigen spullen kunt veroorloven en voor donaties van ongewenst servies, beddengoed, keukengerei, enz. U wilt natuurlijk dat uw nieuwe huis als thuis voelt, vooral na een lange dag op het werk wilt u kunnen uitkijken naar thuiskomen om te ontspannen. Dat is de reden waarom het hebben van een vaatwasser zo belangrijk is. Naast het feit dat een essentieel keukenapparaat is, doet een vaatwasser al het harde werk voor u, zodat u meer tijd heeft om te ontspannen en om dingen te doen die u wilt doen. Tijdens het verzamelen van alles wat u nodig heeft voor uw nieuwe woning, is het handig om een lijstje van noodzakelijke spullen te maken en een aparte lijst van spullen die u wilt, zodat u prioriteiten kunt stellen.

Ga (voorzichtig) inkopen doen

Nu kunt u de gaten opvullen. Er zijn voor de hand liggende dingen die u moet hebben - een koelkast, fornuis, bestek en pannen. Vergeet ook niet alle kleine dingen die u nodig zal hebben zoals een lijn en knijpers, afvalbak, afwasbak, blikopener en ga zo maar door. Het stapelt zich snel op dus is het een goed idee om prioriteiten te stellen voor het geval u sommige dingen beter een andere keer kunt kopen.

Maak verhuizen eenvoudig

Of u nu een verhuisbedrijf gebruikt, rekent op de hulp van vrienden en familie of vele reizen in uw eigen auto maakt; verhuizen is een stressvolle bezigheid. Maak het uzelf iets makkelijker door boodschappen te laten bezorgen bij uw nieuwe huis kort nadat u bent gearriveerd. U zult schoonmaakmiddelen nodig hebben om kastjes schoon te maken en badkamers op te frissen.

Als u een vaatwasser heeft, zorg dan ook voor vaatwastabletten! Met Finish®Quantum® Power Gel vaatwastabletten worden uw glazen brandschoon, krijgen ze de glans die u zou verwachten en zijn al uw nieuwe glazen beschermt tegen corrosie. Het is ook belangrijk om een vaatwasmachinereiniger te gebruiken vóór het eerste gebruik. Probeer Finish machinereiniger op deze manier kunt u er zeker van zijn dat uw vaatwasser schoon is en klaar voor gebruik, plus een lekkere citroengeur heeft. Het laatste wat u immers wilt doen op uw eerste avond in uw nieuwe woning is de afwas…

Uiteraard heeft u ook veel thee en koekjes nodig - en misschien een glas champagne om mee te vieren wanneer al het harde werk voorbij is!

*Beschermt niet tegen mechanische beschadiging en herstelt geen reeds beschadigde items.

Delen: