Welke vaatwasser past het best bij jou?

How to Properly Load a Dishwasher

Er is een groot aanbod afwasmachines waarvoor je echt niet veel ruimte vrij hoeft te maken in je huis. Hoe de keuken er ook uitziet, er is altijd een vaatwasser die aansluit op je eisen. En op de ruimte die je hebt!

De vrijstaande vaatwasser

Deze afwasmachine staat vrij en zichtbaar in je keuken. Als een grote afwasmachine geen optie is, kun je voor een compactere versie kiezen. Deze kunnen onder het aanrecht staan en soms zelfs in een keukenkastje. Er gaat ongeveer servies en bestek en bekers in voor zes personen.

De ingebouwde afwasmachine

Als een vrijstaande vaatwasser niets voor jou is, kies je natuurlijk voor een ingebouwde afwasmachine. Niemand die ze ziet maar ze doen uitstekend hun werk! Ook ingebouwde machines komen in verschillende soorten en maten, dus het maakt niet uit hoeveel ruimte je onder het aanrecht hebt. 

De grote afwasmachine

In spoelkeukens, cafetaria’s en openbare keukens zoals in een verzorgings- of ziekenhuis komt zoveel afwas voorbij dat er gebruik gemaakt wordt van grotere machines. Hier passen wel veertien ladingen tegelijk in! Natuurlijk kun je hiervoor kiezen als je genoeg ruimte over hebt, maar een normaal formaat is voor een gemiddeld huishouden meer dan voldoende.

De dunne afwasmachine

Deze vaatwasmachines zijn ideaal als je een kleine keuken hebt en toch optimaal gebruik wilt blijven maken van de ruimte die je hebt. Ze zijn smaller dan een standaard vaatwasser maar krijgen toch nog een behoorlijk lading afwas weg. Nooit meer ruzie over wie moet afdrogen! Want ook in kleine keukens is ruimte voor een afwasmachine. Het maakt niet uit hoe groot je keuken is of welke afwasmachine je hebt, met Finish houdt je alles gedesinfecteerd en schoon! 

Delen: