Wie maakt de vaatwasser schoon?

How to Properly Load a Dishwasher

Heeft u er ooit over nagedacht hoeveel borden, glazen en kookgerei uw vaatwasser gedurende een jaar schoonmaakt? Thuis één of twee maaltijden per dag eten, betekent voor een gezin een volle vaatwasser, slechts in één dag, en als u nadenkt over de andere 364 dagen van het jaar, is de hoeveelheid werk dat uw vaatwasser doet ongelooflijk – en dan hebben we de feestjes, familiebijeenkomsten, enzovoort, nog niet eens meegerekend. De gemiddelde gezinsvaatwasser maakt meer dan 8,000 vieze spullen per jaar schoon, maar heeft u ooit nagedacht over wie de vaatwasser schoonmaakt? Misschien wel, maar als u dat niet heeft gedaan realiseert u zich wellicht niet dat uw vaatwasser misschien wel een goede schoonmaakbeurt nodig heeft.

 

Wat?

Inderdaad, het is erg belangrijk om uw vaatwasser schoon te houden zodat alles efficiënt kan blijven werken. Wat we hiermee bedoelen is dat sommige stukken eten kunnen blijven steken in de sproeiarm, of vet en kalkaanslag kan zich ophopen op de verborgen maar vitale delen van een vaatwasmachine. Vaatwasmachinereiniger kan dit verhelpen, en maakt de machine schoon en blinkend, net zoals vaatwasmiddel doet voor uw glazen. Het is een goede manier om uw vaatwasser schoon te houden zonder al teveel gedoe.


Waarom?

Of uw vaatwasser goed blijft schoonmaken kan liggen aan wat mogelijk verborgen zit in de pijpen. Soms kunt u een stuk eten, of een streng kaas zien hangen aan de draaiende sproeiarm of in de filter op de bodem van de machine. Na verloop van tijd moeten deze type onderdelen, net als veel kleinere onderdelen waar een vetlaagje opkomt, schoongemaakt worden. Kalkaanslag is mogelijk nog een groter probleem, aangezien het kan leiden tot problemen met de onderdelen van de vaatwasser en met restjes die achterblijven op de normaal gesproken glanzende borden en glazen, indien het niet wordt schoongemaakt.


Hoe?

Met Finish® Vaatwasmachinereiniger natuurlijk. Finish Vaatwasmachine reiniger vermindert vet en kalkaanslag en laat uw machine schoon en fris achter! Alles wat u hoeft te doen is de sticker van de bovenkant van de fles verwijderen, het ondersteboven in een stevige positie zetten, en de vaatwasser op een hoog wasprogramma instellen.

Delen: