Zo haalt u het meeste uit uw vaatwasser

How to Properly Load a Dishwasher

Als u weet hoe u het meeste uit uw vaatwasser kunt halen, bent u al een heel eind op weg als het gaat om het krijgen van een schone en blinkende vaat. Voor de rest hoeft u slechts uw kennis in de praktijk brengen. Wij kunnen hierbij helpen, wij zijn immers Finish®, en we hebben verstand van dit soort dingen. Alles wat nodig is, is een beetje zorg, en een paar geweldige vaatwasproducten.

 

Voorbereiding

Veeg simpelweg de grote stukken eten in de prullenbak en plaats de vaat in het onderste rek van uw vaatwasser. Hierbij kunt u het beste de grote borden achteraan zetten en de kleinere borden vooraan. Makkie! Selecteer nu het programma dat u het meest geschikt lijkt – een hoog programma voor dingen zoals bakplaten en andere vettige dingen, en voor delicaat glaswerk is een lager programma vaak een veilig advies, maar de gebruiksaanwijzing van uw vaatwasser kan u meer vertellen over uw specifieke vaatwasser. Wanneer u een keuze heeft gemaakt doet u een afwastablet in de vaatwasser en sluit u de deur.


Wassen

Dit gedeelte is de taak van de vaatwasser. Laat het zijn ding doen, het doet al het harde werk voor u. Dit kan een goed moment zijn om de kastjes, tafels en lades waar u uw spullen in bewaard af te stoffen of schoon te maken, zodat ze na de afwas ook schoon blijven.

 

Nazorg

U denkt misschien dat u klaar bent wanneer u de vaatwasser heeft geleegd en alles heeft weggezet. In de meeste gevallen zou u gelijk hebben, maar we raden aan om uw vaatwasser elke maand te reinigen met Finish® Vaatwasmachine reiniger. Dit helpt de verborgen maar vitale delen van uw machine schoon te maken. Het vermindert opgestapeld vet en kalkaanslag.

 

Gemoedsrust

Als u een volle vaatwasser kan achterlaten in de wetenschap dat uw vaat beschermd is en er schoon en blinkend uit zal komen, weet u ook dat u uw tijd optimaal kunt gebruiken; niet meer afspoelen in de gootsteen, of bestek apart afwassen. Een vaatwasser is zo simpel als een Finish® vaatwastablet in uw vaatwasser stoppen, op een knopje drukken en de deur dichtdoen. Nu heeft u tijd voor leuke dingen!

Delen: