Naar inhoud
bos met bomen en een rivier

DE LANGE WEG VAN WATER

partners logos

#SaveWaterWithFinish

Finish en Join for Water zetten zich in voor de bescherming en het behoud van zoetwaterbronnen. Lees meer over onze acties.

ELKE DRUPPEL

Elke druppel doorloopt een lange reis om onze huizen te bereiken. Echter, de rivieren, meren en moerasgebieden die zorgen voor ons water lopen het risico om op te drogen, wat leidt tot bedreiging van de waardevolle leefomgeving van dieren en de waterbron zelf. Bij Finish delen we een passie voor waterbesparing, en daarom zijn we vastbesloten om te helpen deze situatie recht te zetten. Jij kunt ook helpen door kleine veranderingen aan te brengen in jouw waterverbruik.

Ben jij zuinig met water?

Doe mee aan onze quiz en neem een van onze waterbesparende uitdagingen aan. Jouw deelname helpt ons om 100 hectare zoet water in de moerasgebieden van Oeganda en België te herstellen.

Water
Warrior

Water
Indulger

WAT FINISH EN JOIN FOR WATER DOEN

Water afvoeren heeft ons milieu ernstig aangetast, waardoor rivieren en draslanden zijn uitgedroogd. Daarom werkt Finish samen met Join for Water om het water in risicogebieden te herstellen en zeldzame habitats van wilde dieren te beschermen.

rivier met gras en planten rondom

SLA HET SPOELEN OVER EN BESPAAR ELKE DAG WATER

Het is bewezen dat Finish Ultimate Plus zelfs de hardnekkigste aangebakken vlekken in één keer schoonmaakt. Het bespaart niet alleen tijd en moeite, maar door het voorspoelen over te slaan kan jouw gezin tot 60 liter water per lading besparen!