Naar inhoud
moeder en dochter zitten in de keuken en glimlachen

EEN EENVOUDIGE MANIER OM WATER TE BESPAREN

De gemiddelde Nederlander verbruikt dagelijks 130 liter drinkbaar water. Dat is een enorme hoeveelheid en veel ervan wordt onnodig verspild. Volgens de aanbevelingen van de Verenigde Naties zou slechts 50 liter water per dag voldoende moeten zijn om op decente wijze te leven. En als we allemaal net iets zorgvuldiger met water omgaan komen we er wel.

Hoe kan je thuis water besparen

Baden: Neem een douche in plaats van een bad. Je gebruikt dan ongeveer de helft minder water - misschien zelfs nog minder.

Doorspoelen: Probeer het toilet minder door te spoelen. Eén keer doorspoelen kan tot 13 liter verbruiken.

Wassen: gebruik kortere cycli. Lange, hete wascycli gebruiken tot 170 liter water.

De vaat doen: Het spoelen van uw vaat in de gootsteen kan tot 1000 liter water per jaar verspillen.

Buiten: Water uit een tuinsproeier stroomt met meer dan 1000 liter per uur.

WATER BESPAREN MET FINISH

De producten van Finish zijn ontworpen voor een optimale efficiëntie. Neem bijvoorbeeld Finish Ultimate, waarvan bewezen is dat het zelfs de moeilijkste aangebakken vlekken in één keer schoonmaakt. Het bespaart je niet alleen tijd en moeite, maar door voorspoelen over te slaan kan jouw huishouden tot 1000 liter per jaar besparen!

Man vult de vaatwasser met een bord met de hand

KIJK WAT JE KAN DOEN

Doe onze quiz en kijk hoe je water kan besparen. Zet je vervolgens in voor je persoonlijke waterbesparingsdoelen en wij zullen je inspanning evenaren door water te herstellen in de bedreigde draslanden van België en Oeganda.

cards images

INFORMATIE OVER ONZE PRODUCTEN

Het is bewezen dat Finish Ultimate Plus zelfs de hardnekkigste aangebakken vlekken in één keer schoonmaakt. Het bespaart niet alleen tijd en moeite, maar door het voorspoelen over te slaan kan jouw gezin tot 60 liter water per lading besparen!